Za radovedne

Za učence, ki si želijo več, kot dobijo pri pouku, so na šoli organizirane številne dejavnosti.

Nekatere od njih se dogajajo preko celega leta, še več pa je enkratnih dogodkov, ki se jih lahko udeležijo vsi, ki se odzovejo na povabila učiteljic/učiteljev.

V bližnji prihodnosti se bodo odvile naslednje enodnevne dejavnosti:

  • Obisk baletne predstave Hrestač – obvestilo

Radovedni in nadarjeni učenci naše šole, si bodo lahko v Prešernovem gledališču v Kranju, ogledali baletno predstavo Hrestač in sicer 3. decembra ob 17. uri. Prosimo vas, da povabite svoje otroke k ogledu, saj je vsebina, ki govori o ljubezni in družini, še kako primerna za ta čas. Tudi srečanje z baletno umetnostjo je redka priložnost. Prijave že sprejemamo  v pisarni šolske svetovalne službe (ga. Vlasta) in sicer v ponedeljek in sredo od 7. do 15. ure.

 


Minule dejavnosti:

  • vikend tabor za radovedne in nadarjene v Cerknem, z naslovom: Iščem se v gibu, besedi in igri
  • Obisk Inštituta Jožef Štefan – vodeni ogled superračunalnika – 18. 11. 2023

  • Delavnice za nadarjene in radovedne učence 9. razredov na gimnaziji Škofja Loka – petek, 10. 11. 2023, naslov delavnic je Kaj nam prinaša prihodnost? 
  • 2. miselne delavnice (sreda 15. 11. 2023), kjer so učenci 5. razreda lahko reševali različne logične izzive. Več v obvestilu
  • Festival naše prihodnosti na OŠ Orehek – sobota 25. 11. 2023 (prijave so že zaključene) (Utrinki iz prejšnjih festivalov OŠ Orehek)
(Visited 59 times, 3 visits today)
Dostopnost