Zahvala in voščilo – Šolski sklad OŠ Matije Čopa Kranj

Dragi starši,

največje darilo imamo ob sebi vsak dan. Naj vas v prazničnih dneh prežema toplina in povezanost z našimi otroci in najdražjimi.

V današnjih časih, polnih negotovosti, se zavedamo, da vsi otroci ne živijo v enakih razmerah. Zato se v upravnem odboru šolskega sklada trudimo prižigati iskrice v očeh prav vsem otrokom naše šole, tudi tistim, ki odraščajo v stiskah. Nekomu ogromno pomeni, da priskočimo na pomoč pri nakupu novih delovnih zvezkov ali pri plačilu dejavnosti. Trudimo se, da vsem otrokom naše šole omogočamo razvoj potencialov in ponujamo tudi drugačne možnosti učenja in raziskovanja. S sredstvi sklada ponosno nastaja naša prva učilnica na prostem.

Vse to nam uspeva tudi z vašo pomočjo, ki nam jo namenjate z rednimi mesečnimi nakazili in delom dohodnine. Za vse, ki bi to še želeli storiti, lahko do 31. 12. 2021 namenite šolskemu skladu do 0,3% dohodnine.

Vsak od vas prispeva pomemben kamenček v mozaiku solidarnosti in povezanosti. Zato se vam v imenu upravnega odbora šolskega sklada prisrčno zahvaljujem za vašo podporo in upam, da ostajate z nami tudi v prihodnjem letu.

Iz srca vam voščimo veliko sreče, zdravja in veselja v novem letu 2022.

Naj se vam dobro z dobrim povrne.

Barbara Bajc, predsednica UO šolskega sklada

(Visited 1 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost