UČBENIŠKI SKLAD ZA ŠOLSKO LETO 2021/2022

Osnovna šola Matije Čopa Kranj omogoča učencem, da si iz učbeniškega sklada brezplačno izposodijo učbeniški komplet za posamezni razred. Ob izteku šolskega leta morajo učenci učbenike vrniti šoli. Če bo kakšen od učbenikov  poškodovan, uničen ali ga ne boste vrnili, boste morali zanj, v skladu z 12. členom Pravilnika o učbeniških skladih, plačati odškodnino.

Za 1., 2. in 3. razred gradivo v celoti (delovne zvezke in učbenike) brezplačno zagotovi šola.

Učencem od 4. do 9. razreda šola zagotovi učbenike iz učbeniškega sklada, delovne zvezke in druga gradiva morate kupiti sami.

Učbeniško gradivo za 1. razred bodo učenci prejeli prvi šolski dan (v učilnici), ostali učenci pa zadnji teden v avgustu v šolski knjižnici.

Vsi seznami delovnih zvezkov in učbenikov za šolsko leto 2021/22 so objavljeni na spletni strani šole (učenci-šolska knjižnica-seznam učbenikov, DZ, potrebščin).

V prilogi so tudi ponudbe založb (MKZ in Kopije nove) za nakup delovnih zvezkov in potrebščin, ki pa nikakor niso obvezujoče. Starši seveda sami določite, kje in na kakšen način boste vse potrebno kupili. Seznami pa vam bodo v pomoč, da boste naročili/kupili pravo gradivo.

Maja Papler,
skrbnica učbeniškega sklada

(Visited 5 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost