Vpis v srednjo šolo

Spoštovani starši in dragi učenci 8. in 9. razredov,

pomembne informacije glede vpisa v srednje šole najdete na spletni strani naše šole s klikom na različne zavihke.

O aktualnih informacijah glede karierne orientacije in vpisa v srednje šole bodo učenci 8. in 9. razredov obveščeni v šoli.

Starši devetošolcev boste podrobne informacije o vpisu na srednje šole prejeli na roditeljskem sestanku v mesecu februarju.

Za vprašanja, informacije glede vpisa na srednje šole se obrnite na šolsko svetovalno delavko Mojco Gašparić, telefon: +386 04 201 36 65, GSM 040 393 209 ali e-naslov: gasparic.mojca@guest.arnes.si.

Informacije, podane na drugem roditeljskem sestanku, 23. 2. 2023.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Spoštovani starši in dragi učenci,

obveščamo vas, da je Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport že objavilo Razpis za vpis novincev v srednje šole za prihodnje šolsko leto 2023/2024.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Vabilo na 14. informativo – sejem izobraževanja in poklicev

Vabljeni na 14. informativo, ki bo 21. in 22. januarja 2023 v živo na gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Vstop je brezplačen.

Na sejmu se bodo predstavile srednje šole, šolski centrivišje strokovne šolevisoke šole, slovenske univerze, potekale bodo tudi predstavitve poklicev in štipendijVeč na www.informativa.si

(Visited 146 times, 1 visits today)
Dostopnost