Plavalni športni dan 6. – 8. r.

Navodila za učence

Zbor vseh učencev je v sredo ob 8.20 pred šolo. Ko prevzamete malico se v minutnih razmakih po določenih skupinah odpravimo peš na bazen. Tam se najprej posedemo zunaj in odložimo stvari tako da bo skupina skupaj.

Od devetih do enajstih se boste učenci udeležili aktivnosti po urniku. Aktivnosti bodo naslednje: dričanje po preprogi, vaterpolo, vodna košarka, splav, preizkus plavanja, šaljiva štafeta, pepček in potapljanje. Zaradi treninga vaterpolistov Srbije bomo najprej v notranjem olimpijskem bazenu, razen zadnjih dveh aktivnosti, ki bodo v manjšem zunanjem bazenu. Vsaka aktivnost bo trajala 15 minut.

Za tiste učence, ki ne bodo plavali bo na razpolago badminton in odbojka.

Od enajstih do dvanajstih bomo vsi skupaj v zunanjem olimpijskem bazenu, saj bo takrat vaterpolo reprezentanca Srbije zaključila s treningom. Takrat bo na sporedu prosta igra in plavanje v bazenu.

Iz bazena se v časovnih razmakih po skupinah odpravimo ob dvanajstih, tako da smo vsi nazaj pred šolo do pol enih. Prosimo vas, da ne zapuščate skupine dokler ne pridemo do šole, kjer bo učitelj preveril prisotnost.

Ne pozabite na primerno športno opremo, pokrivalo za glavo in sončno kremo. Lahko imate s seboj tudi kakšne družabne igre, uporaba mobilnih telefonov pa ni dovoljena.

Lep športni dan vsem želimo učitelji športa!

(Visited 6 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost