Zahvala in voščilo UO šolskega sklada

Spoštovani starši,

v prazničnem času, ko so mesta odeta v lučke in praznovanja, se družine in prijatelji zbiramo ob veselem vzdušju, polnih mizah in otroškem pričakovanju dolgo želenih daril.

Za vsakogar to ni samoumevno, saj ima včasih življenje svojo pot. Marsikdo od nas si ne predstavlja kako je staršem, ki svojim otrokom ne zmorejo ponuditi prazničnega vzdušja, kupiti šolskih potrebščin, ne zmorejo plačati šole v naravi.  Veliko poguma je potrebno, da si to priznajo in zaprosijo za pomoč. In veliko in plemenito srce je potrebno, da to zaznamo in pomagamo.

Zato smo ponosni na naš Šolski sklad in še bolj ponosni in hvaležni vam, ki vam je mar za druge. Vsak vaš prispevek v šolski sklad prižge kar nekaj iskric v otroških očeh. In ne pomagamo samo šibkim. Tudi radovedni otroci in nestandardni projekti se financirajo iz šolskega sklada. V prihodnjem letu bo prenovljen radijski studio in šolski zvočniki, ki bodo omogočili mladim zagnanim  sodelavcem šolskega radia še boljše pogoje za ustvarjanje radijskih vsebin, ki bogatijo in povezujejo vse učence in kolektiv na naši šoli.

Iz srca se vam zahvaljujemo za vašo podporo in upamo, da ostajate z nami tudi v prihajajočem letu.

Želimo vam, da božično – novoletne praznike prežema hvaležnost, mir, veselje ter da vam Novo leto 2023 podari nove priložnosti in veliko srečnih trenutkov.

člani Upravnega odbora šolskega sklada

(Visited 22 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost